Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asansörde dehşet!

/ Kaynak: İHA
Asansörde dehşet!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Annesiyle asansöre binen bebeğinin kolu duvar ile kabin arasına sıkıştı. Minik kızın omzu kırıldığı ve kafa travması geçirdiği anlaşıldı.

Adana'da annesiyle birlikte misafirliğe giden 2 yaşındaki bebek, asansör kabini ile duvar arasına sıkıştı. CANKUR ekipleri tarafından çıkartılan bebeğin sol omzunun kırıldığı ve kafa travması geçirdiği öğrenildi.
Olay, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde bulunan Yalçın Apartmanı'nda meydana geldi. 2 yaşındaki bebeği Hatice'yi alarak misafirliğe giden Fatma N., apartmana geldiğinde 6'ncı kata çıkmak için asansöre bindi. Asansör 2'nci kata geldiği sırada Hatice bebeğin eli asansör kabiniyle duvar arasına girdi. Anne Fatma N. bir anda 'stop' tuşuna basarak asansörü durdurdu.
Çığlıkları duyan vatandaşlar ambulans ve CANKUR ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen CANKUR ekipleri, asansöre sıkışan Hatice bebeği, hidrolik ayırıcı-kesici cihazı ile birlikte kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan bebek, tedavi altına alındı. Hatice bebeğin sol omzunun kırıldığı ve kafa travması geçirdiği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...