İşte Salih Uçan'ın Roma'dan alacağı yıllık ücret

İşte Salih Uçan'ın Roma'dan alacağı yıllık ücret

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin AS Roma'ya kiralayacağı Salih Uçan, İtalyan temsilcisinden yıllık 700 bin avro garanti para kazanacak.

Fenerbahçe'nin 20 yaşındaki yıldız futbolcusu Salih Uçan'ın AS Roma'ya transferi tamamlanmak üzere.Bu transferi Roma sportif direktörü Walter Sabatini, yaptığı girişimlerle sonuçlandırırken, genç oyuncunun Roma'dan ne kadar kazanacağı da belli oldu. Fenerbahçe'den yıllık 500 bin avro garanti ücret alan milli futbolcu, İtalyan ekibinden yıllık 700 bin avro alacak.Fenerbahçe ve AS Roma arasındaki anlaşmanın, 2 yıl kiralık ve satın alma opsiyonu 11 milyon avro olarak sağlandığı belirtildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Roma 2 yıllık kiralama bedeli olarak Fenerbahçe'ye ise 4 milyon avro ödeyecek.
Roma sportif direktörünün bu transferi tamamlamasının ardından, Monacolu Layvin Kurzawa, PSG'li Adrien Rabiot için girişimlere başlayacağı ifade edildi.
İtalyan basınında Salih Uçan'ın, Roma tarafından Verona'ya kiralanma konusunun da sıcaklığını koruduğu, bu kararı teknik direktör Rudi Garcia'nın vereceği belirtiliyor.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...