Galatasaray'a bir kötü haber daha!

/ Kaynak: DHA
Galatasaray'a bir kötü haber daha!

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'da teknik direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Thomas Tuchel, sarı kırmızılı kulübün teklifini geri çevirmek zorunda kaldı

Ön görüşmelerde sarı kırmızılı kulübün teklifine olumlu bakan ve gelmek için son derece istekli görünen Tuchel, kulübünü ayrılmak için ikna edemeyince tıpkı Lucescu'da olduğu gibi Galatasaray'ın teklifini geri çevirmek zorunda kaldı. Tuchel'den olumsuz yanıt alan sarı kırmızılı kulüpte şimdi ilk hedef ABD Milli Takımı'nı çalıştıran Jürgen Klinsmann. Grup maçlarında ABD Milli Takımı ile birlikte oldukça başarılı bir grafik çizen Klinsmann'ın, ilk aşamada sarı kırmızılı kulübün teklifine 'hayır' demese de, resmi görüşme için ancak ABD Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan ayrılması sonrasında sarı kırmızılar ile masaya oturacağı öğrenildi. Başkan Ünal Aysal, bir yandan Klinsmann ile yapılan ilk temasların neticesini beklerken, bir yandan da Galatasaray'a gelmek için hazır durumda bekleyen Hollandalı çalıştırıcı Dick Advocaat'ı yedekte tutuyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...