Eşinden ayrılınca kendini yaktı

/ Kaynak: İHA
Eşinden ayrılınca kendini yaktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Gaziemir ilçesinde eşinden ayrıldıktan sonra babasının evinde kalmaya başlayan ziraat mühendisi kadın, üzerine benzin döküp kendini yaktı.

Edinilen bilgilere göre, eşinden ayrıldıktan sonra babasının evinde kalmaya başlayan ziraat mühendisi Ş.Ç.(44), Gaziemir ilçesi Sevgi Mahallesi Nevvar Salih İşgören Caddesi numara 79'daki Güneş Sitesi'nin bahçesinde içi benzin dolu bidonla bir ağacın gölgesine oturdu. Bir süre sonra benzini üzerine dökerek kendini ateşe veren Ş.Ç'nin çığlıklarını duyan site görevlisi Cengiz Çelik (43), bahçe hortumuyla yanan kadının üzerine su tuttu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Ş.Ç.'yi ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ş.Ç.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Çocuğu olmadığı belirtilen Ş.Ç.'nin ailesinden ilgi göremediği için bunalıma girip kendini yaktığını söylediği öğrenilirken, Ş.Ç'nin babası Y.Ç. ise polise bilgi vermeyi reddetti. Ş.Ç.'yi kurtaran güvenlik görevlisi ise, "Görevli olduğum sitenin karşısındaki ağacın altında yaklaşık 2 saat oturdu. Hiç şüphelenmedim, çünkü daha önce yorulan insanlar orada oturup dinlenirdi. Daha sonra alev topunu gördüm, 'Soğuk su getirin, yardım edin, kurtarın beni. Çocuklara sahip çıkın' diye bağırıyordu. Hemen bahçe hortumuyla su tutup alevleri söndürdüm, sağlık ve polis ekiplerine haber verdim" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...