Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya Kupası'nı model alacağız

/ Kaynak: İHA
Dünya Kupası'nı model alacağız

SPOR Haberleri  / İHA

MHK Başkanı Zekeriya Alp, 2014 Dünya Kupası'ndaki bazı uygulamaların yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de de olacağını söyledi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası'nda yer alan hakem Cüneyt Çakır'ın turnuvaya iyi başladığını belirterek, "İnanıyorum ki Cüneyt Çakır daha önemli maçlar yönetecek. Çakır ve yardımcıları iyi bir başlangıç yaptı. Moralleri yüksek. Dünya Kupası'na 40 yıl sonra bir hakemimiz gitti. Amacımız bu sayıyı ilerleyen yıllarda çoğaltmak" dedi.

Alp, Dünya Kupası'ndaki köpükle çizgi çekmenin Spor Toto Süper Lig'de uygulanacağı vurgulayarak, "Yeni sezonda ligde yeni uygulamalar olacak. Köpükle çizgi çekmeyi biz de Türkiye'de uygulayacağız. Futbolcular bu uygulamalara dikkat etmeli" diye konuştu.

MHK Başkanı, hakemlerin ücretlerinin düşük olduğunu ifade ederek artış sağlamak için Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşeceğini de sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...