Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaşam savaşını kaybetti

/ Kaynak: İHA
Yaşam savaşını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Pazar günü serinlemek için girdikleri denizde boğulmaktan son anda kurtarılan ve tedavi altına alınan kardeşlerden biri yaşamını yitirdi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde geçen Pazar günü serinlemek için girdikleri denizde boğulmaktan son anda kurtarılan ve hastanede tedavi altına alınan iki kız kardeşten biri yaşam mücadelesini kaybetti.

Dolunay Mahallesi gübre depoları mevkisinde serinlemek için denize giren Fatma Ergün (21) ve kardeşi Gamze Ergün (13), kıyıdan biraz açıldıktan sonra denizde kayboldu. Olayı gören vatandaşların yetkilileri araması sonucu Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizden çıkarılan Fatma Ergün, Özel Medi Tech Avrasya Hastanesi'ne, kardeşi Gamze Ergün ise Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Henüz 13 yaşında olduğu bildirilen Gamze Ergün'ün kalbi çalıştırıldı ve yoğun bakıma alındı. Daha sonra Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Gamze Ergün, 3 gündür yoğun bakım ünitesinde devam eden yaşam mücadelesini bugün kaybetti.

13 yaşındaki Gamze'nin cenazesi ailesine teslim edildi. Ablası Fatma Ergün'ün ise halen yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Genç kızın cenazesinin yarın öğle namazında toprağa verileceği bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...