Bakan Eroğlu'ndan Avcı'ya geçmiş olsun dileği

/ Kaynak: İHA
Bakan Eroğlu'ndan Avcı'ya geçmiş olsun dileği

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eroğlu, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Hanefi Avcı'dan söz ederken, geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Hanefi Avcı'dan söz ederken, cezaevinden geçtiğimiz günlerde tahliye olan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'yı da anarak geçmiş olsun diledi.

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'e gerçekleştirdiği ziyarette kentteki orman varlığının arttırılması ve korunmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "İşte Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürümüz Hanefi Avcı da burada" dedi. Ardından gülümseyerek konuşmasına devam eden Bakan Eroğlu, "Hanefi Avcı yani. Yeni dışarı çıktı geldi. Tabii Hanefi Avcı'ya da geçmiş olsun diliyoruz bu vesile ile" dedi.

Bakan Eroğlu'nun konuşması sırasında Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Hanefi Avcı'nın tahliye edilen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile olan isim benzerliği nedeniyle söyledikleri protokol üyelerini de güldürdü. Hanefi Avcı, geçtiğimiz günlerde 4 yıl tutuklu kaldığı Silivri Cezaevi'nden Anayasa Mahkemesi'nin kararı ile tahliye edilmişti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...