Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evinin önünde kurşuna dizdiler

/ Kaynak: DHA
Evinin önünde kurşuna dizdiler

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mersin'de oto aksesuar işletmesi Cumali Ersöz evinin önünde kurşuna dizildi. Vucuduna 5 kurşun isabet eden adam hastanede öldü.

MERSİN'de korkunç infaz! Oto aksesuar işletmesi Cumali Ersöz evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Saldırısının ardından vucuduna 5 kurşun isabet eden Cumali Ersöz götürüldüğü hastanede hayatını kaybederken, polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olay, merkez Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesi 2618 Sokak üzerindeki İdeal Evler Sitesi D Blok'un önünde meydana geldi. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Devlet Hastanesi karşısındaki 33 Oto Aksesuar'ın sahibi Cumali Ersöz, 33 SC 563 plakalı otomobili ile oturduğu evine geldi. Bu sırada sitenin önündeki bankta bekleyen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, otomobilden indiği sırada Ersöz'ün üzerine 5 kez ateş etti. Kanlar içinde kalan ve ağır yaralanan Ersöz, 112 ekiplerince Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Cumali Ersöz burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan polisler saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...