Kerkük'te vahşet! Türkmen iş adamını...

/ Kaynak: İHA
Kerkük'te vahşet! Türkmen iş adamını...

DÜNYA Haberleri  / İHA

Kerkük'te yaşayan Türkmen iş adamı Fatih Şakir, kimliği belirsiz kişiler tarafından gece evine yapılan baskında öldürüldü.

Kerkük'te yaşayan Türkmen iş adamı Fatih Şakir, kimliği belirsiz kişiler tarafından gece evine yapılan baskında öldürüldü. Türkmen iş adamı öldürüldükten sonra evi ve cesedi saldırganlar tarafından yakıldı. Irak'ta Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi ve Kerkük Türkmen İlçe Merkezi Başkanı Münir Kafili'den sonra bir Türkmen iş adamı da evinde öldürüldü. Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi ve Kerkük Türkmen İlçe Merkezi Başkanı Münir Kafili, gündüz vakti Kerkük'te şoförünün kullandığı aracıyla evine doğru giderken arkadan gelen ve yanına yaklaşan başka bir aracın içinde bulunan silahlı kişiler tarafından düzenlenen suikast sonucu öldürülmüştü. Bu suikastın şoku bitmeden Kerküklü Türkmenler bir başka Türkmen cinayetle bir kez daha sarsıldı. Kerküklü Türkmen iş adamı Fatih Şakir, gece geç saatlerde evinde otururken bir grup tarafından düzenlenen baskında öldürüldü. Saldırganlar Türkmen iş adamının cesedini de evi ile birlikte ateşe verdi. Türkmen iş adamının kim ya da kimler tarafından öldürüldüğüne ilişkin herhangi bir bilgi bulunmazken, saldırganların aynı kişiler olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kerkük polisi iki cinayet arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.
Kerküklü Türkmen gazeteci Türkeş Muhtaroğlu'ndan alınan bilgiye göreyse bu cinayetin yanı sıra Türkmen çocuk Osman Camcı'da gece geç saatlerde siyah renkli bir araçtan inen silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Çocuğun akıbetine ilişkin herhangi bir bilgi bilinmiyor.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...