Suarez yine ısırdı

/ Kaynak: İHA
Suarez yine ısırdı

SPOR Haberleri  / İHA

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda dün akşam oynanan İtalya - Uruguay maçına Luis Suarez damgasını vurdu.

Uruguaylı yıldız, 1-0 kazanarak 2. tura yükseldikleri mücadelenin 81. dakikasında İtalya ceza sahası içinde Giorgio Chiellini ile yaşadığı ikili mücadelede rakibinin omuzunu ısırdı. Pozisyon sonrası iki futbolcu da kendini yere bırakırken, Meksikalı hakem Marco Rodriguez futbolcuları uyarmakla yetindi.


SUAREZ'İN DOSYASI KABARIK
Liverpool forması giyen Uruguaylı golcü daha önce de kulüp takımlarında ısırma vakalarıyla gündeme gelmişti. Suarez, 2010 yılında Ajax forması giyerken PSV Eindhoven ile oynanan karşılaşmada rakibi Otman Bakkal'ı ısırmış ve 7 maç ceza almıştı. 27 yaşındaki futbolcu, şu anda formasını giydiği Liverpool ile çıktığı Chelsea maçında da Branislav Ivanovic'in kolunu ısırmış ve 10 maç cezaya çarptırılmıştı.


FIFA'DAN İNCELEME
İtalya ile Uruguay arasında oynanan karşılaşmanın ardından FIFA tarafından maçta yaşanan ısırık olayıyla ilgili inceleme başlatıldığı duyuruldu. FIFA Disiplin Kurulu'nun Uruguay'ın Cumartesi günü 2. turda oynayacağı Kolombiya maçı öncesi kararını açıklayacağı belirtilirken, Suarez'in nbsp;rakibini ısırması dolayısıyla cezaya çarptırılabileceği ifade edildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...