İtalyanlar üzgün!

/ Kaynak: İHA
İtalyanlar üzgün!

SPOR Haberleri  / İHA

Uruguay'a yenilerek Dünya Kupası'na erken veda eden İtalya'nın kaptanı Buffon açıklamalarda bulundu

Buffon, "Yıkıldık, oyuncular olarak çok üzgünüz. İki maçta gol atamayan ve az pozisyon üretebilen bir takımın elenmeyi hak ettiği acı gerçeğiyle yüz yüze geldik" dedi.


Karşılaşmayı yöneten Meksikalı hakem Marco Rodriguez hakkında, "Bize yardımcı olmadığı kesin ancak her zaman suçu başkasına atmak da doğru değil" yorumunda bulunan kaleci Buffon, takımda yaşı ilerlemiş oyuncular hakkındaki eleştiriler için de, "Sıkça Buffon, Chiellini, De Rossi, Barzagli ve Pirlo artık yaşlandı, zamanları geçti diye eleştiriler duyuyoruz. Ancak ne zaman arabayı çekmek gerekse hep bu isimler en ön sırada. Bu isimlere biraz daha saygı duymak gerekiyor. Zamanında oldukları şeyler için değil de, bugün hala temsil ettikleri şeyler için. 'Yapmalıyız, yapacağız' demek yetmiyor. Sahada yapmak gerekiyor. Sahada kim var, kim yok zaten belli" şeklinde konuştu.


Buffon'a bir destek de 2006'da Dünya Kupası'nı kazanan kadroda olan Daniele De Rossi'den geldi. De Rossi, "Buffon'un dediği her şeyin altına imzamı atarım. Mazeret aramaya gerek yok. Sıcağa ya da hakemin kötü yönetimine sığınmamalıyız. Her şeyi hızla unutup gerçek adamlarla yeniden yola çıkmalıyız. Milli Takım'a çıkartma karakterleri ve sansasyonel kişilikler değil, gerçek adamlar gerekiyor" diye konuştu. İtalyan basınına göre Buffon ve De Rossi'nin eleştiri oklarının ucunda Mario Balotelli bulunuyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...