Ece Erken evlendi, ortalık karıştı!

Ece Erken evlendi, ortalık karıştı!

MAGAZİN Haberleri

Ece Erken ile Serkan Uçar'ın evlilik haberini alan baba Nurettin Uçar, zehir zemberek açıklamalarda bulundu...

Ece Erken kendisinden 11 yaş küçük galerici sevgilisi Serkan Uçar'la evlendi. Dün İzmir'de Konak İlçe Nüfüs nbsp;Müdürlüğü'nde gerçekleşen nikahta çiftin şahitliklerini işletmeci Savaş Aksu, Alişan ve Kasımpaşa spor'un kalecisi İlker Avcıbay yaptı. Ece Erken'in nikah sonrası sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise Uçar ailesini karıştırdı. Baba Nurettin Uçar 'Kimse istemiyor, sonu kötü bitecek. Bize hiç uyar mı? Hiç kimse o düğüne gitmeyecek. Gelin olarak kabul etmiyoruz' dedi.


Serkan Uçar'ın ağabeyi Servet Uçar ise babasının aksine 'Haberimiz vardı. Kendi aralarında bir tören istediler. Geldiklerinde ailemizle birlikte düğün yapacağız' dedi. nbsp;Baba Nurettin Uçar'ın evlilik haberini duyar duymaz Serkan Uçar'ın şirket hesaplarına erişimini engellemek ve kredi kartlarını iptal etmek üzere talimat verdiği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...