Muslera'nın performansı can sıkıyor!

Muslera'nın performansı can sıkıyor!

SPOR Haberleri

Fernando Muslera, Dünya Kupası'nda Uruguay formasıyla gösterdiği performans sonrası, her gün yeni bir iddiayla gündeme geliyor

Uruguay medyasında yer alan haberlere göre, 27 yaşındaki file bekçisi kendisiyle ilgilenen Manchester United'dan resmi bir teklif gelmesi halinde bunu hemen kabul edecek. Muslera'nın Premier Lig hayalini hatırlatan gazeteler, İngilizler'in 20 milyon Euro'luk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağını, bunun için de Uruguay'ın turnuvaya veda etmesini bekleyeceğini öne sürüyor.


Muslera'dan Galatasaray taraftarına teşekkür
Dünya Kupası'nda Uruguay ile gruptan çıkma başarısı gösteren Fernando Muslera, Galatasaray taraftarını unutmadı. Dünya Kupası'nda gruplardan çıkan Uruguay'ın kalesini başarıyla koruyan kaleci Fernando Muslera, Galatasaray taraftarlarını unutmadı. Turnuva boyunca kendisine destek veren Galatasaray taraftarlarına teşekkür eden sarı-kırmızılıların kalecisi, Twitter'dan Türkçe bir mesaj ile hayranlarını selamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...