Beşiktaş'ta Gökhan Töre bilmecesi!

Beşiktaş'ta Gökhan Töre bilmecesi!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen milli futbolcu yeni sezon öncesi takımı Rubin Kazan ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Geçen sezon başında Rubin Kazan'dan Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Gökhan Töre'nin siyah beyazlı takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Genç oyuncu, sezon hazırlıklarına başlayan Rubin Kazan ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Kazan şehrinde nbsp; bulunan tesislerdeki çalışmaya katılan Gökhan Töre, 1 hafta sonra da takımı ile nbsp; birlikte hazırlık kampı kapsamında nbsp; Avrupa'nın yolunu tutacak.

Gökhan'ı yeni sezonda da kadrosunda tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi, bugüne kadar Rus kulübü ile anlaşma sağlayamadı. 7.5 milyon euro bonservis bedeli bulunan milli oyuncu için bir süredir iki kulüp arasındaki pazarlıklar sürüyor.

Siyah beyazlıların Gökhan Töre için 4 milyon euro'yu gözden çıkardığı bilinirken, genç yıldız Rusya'da mutsuz olduğu gerekçesiyle, Türkiye'ye dönmek için Rubin Kazan yönetimine baskı yapıyor.

Rus ekibinden haber bekleyen Beşiktaş, anlaşmanın gerçekleşmesi halinde Gökhan ile sözleşme imzalayacak.

Geride kalan sezon gösterdiği performansla siyah beyazlı taraftarların beğenisini kazanan Gökhan, 33 maçta 4 gol, 8 asist kaydetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...