LeBron James serbest kaldı!

LeBron James serbest kaldı!

SPOR Haberleri

NBA'de sezonu Doğu Konferansı'nı şampiyon olarak tamamlasa da San Antonio Spurs'e final serisini kaybeden Miami Heat'de hareketli günler başladı.

Amerikan spor kanalı ESPN'in iddiasına göre LeBron James'in menajeri Rich Paul, Miami Heat'e oyuncusunun sözleşmesini fesh ederek serbest oyuncu statüsüne geçeceğini bildirdi.

Yeni sezon öncesinde 'korumasız serbest oyuncu' durumunda olacak olan All-Star isim, böylece diğer takımlar ile de görüşebilecek.
nbsp;
James'in Miami'de de devam edebileceği bildirirken oyuncunun teklifleri değerlendirerek son kararını vereceği açıklandı.

LeBron'un yeniden Miami ile anlaşmaya varması durumunda 5 yıl için maximum 127.7 milyon dolarlık bir kontrat imzalama hakkına sahip. Olası ayrılık durumunda ise diğer NBA takımları yıldız oyuncu için maximum 97 milyon dolarlık kontrat imzalatabiliyor.

LeBron James, NBA'de 2013-14 sezonunu 27.1 sayı, 6.9 ribaunt ve 6.3 asist ortalamalarıyla noktalamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...