Arınç: Başbakanımızın adaylığı büyük ölçüde açıklanmış olacak

Arınç: Başbakanımızın adaylığı büyük ölçüde açıklanmış olacak

GÜNDEM Haberleri

Bülent Arınç Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu, 'Başbakanımızın adaylığı büyük ölçüde açıklanmış olacak' dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul'da katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin Cumhurbaşkanı Adayı ile ilgili sorularına cevap verdi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, "1 Temmuz Salı günü Allah kısmet ederse, bir mani olmazsa, Sayın Başbakanımızın adaylığı herhalde büyük bir ölçüde açıklanmış olacak. Biz öyle arzu ediyoruz. Konuştuğumuz, görüştüğümüz bütün arkadaşlarımız, Sayın Başbakanımızın istişare ettiği her kesim, kendisinin cumhurbaşkanı adayı olması noktasındaki görüşlerini bildirdi. Bir tek şey kaldı, o da Sayın Başbakanımızın bu konuda takdirleri" dedi.

nbsp;Arınç, Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra Başbakanlıkla ilgili konunun da en kısa sürede netlik kazanacağını söyledi.

Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...