Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya Kupası: Nijerya - Arjantin: 2-3

Dünya Kupası: Nijerya - Arjantin: 2-3

SPOR Haberleri

Arjantin, Nijerya'yı 3-2 mağlup ederek gruptan lider olarak çıktı. Nijerya mağlubiyete rağmen 2. olarak 2. tura yükseldi. İşte maçın özeti ve golleri.

2014 FIFA Dünya Kupası F Grubu'nda Arjantin, Nijerya'yı 3-2 mağlup ederek gruptan lider olarak çıktı. Nijerya mağlubiyete rağmen 2. olarak 2. tura yükseldi.

Arjantin 3. dakikada Messi'yle öne geçti. Nijerya 1 dakika sonra Ahmed Musa'yla karşılık verdi. Messi 45+1'de frikikten skoru 2-1'e getirdi. Ahmed Musa 48. dakikada eşitliği sağladı. 50. dakikada Rojo, Arjantin'i 3-2 öne geçirdi.

Maç bu skorla tamamlanırken Arjantin 9 puanla F Grubu'ndan lider olarak 2. tura yükseldi. Nijerya ise mağlubiyete rağmen 4 puanla 2. olarak 2. tura yükselmeyi başardı.

MAÇTAN DAKİKALAR

nbsp; nbsp; nbsp;
90+4' nbsp; nbsp; nbsp; Hücuma dayalı bir futbol izledik ve seyirciler gördüklerinden kesinlikle memnun. Deplasman takımı daha iyi olan taraftı. Ev sahibi takım kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışırken, deplasman takımı topa mümkün olduğunca çok sahip olmaya çalıştı.
90+4' nbsp; nbsp; nbsp; Karşılaşma sona erdi.
nbsp; nbsp; nbsp;
90+4' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Ogenyi Onazi (Nijerya) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Arjantin lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
90+2' nbsp; nbsp; nbsp; Ciddi bir sakatlığı olmayan Juwon Oshaniwa (Nijerya) oyuna yeniden dahil oluyor.
90+2' nbsp; nbsp; nbsp; Nijerya harika bir ekip çalışması ve güzel bir paslaşma örneği gösteriyor.
90+1' nbsp; nbsp; nbsp; Juwon Oshaniwa (Nijerya) sağlık ekibinden yardım istiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
90+1' nbsp; nbsp; nbsp; Oyuncu değişikliği. Oyunu terk eden Gonzalo Higuain (Arjantin) yerine Lucas Biglia (Arjantin) oyuna giriyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
90' nbsp; nbsp; nbsp; Normal sürenin sonuna 4 dk. eklenecek.
90' nbsp; nbsp; nbsp; Javier Mascherano (Arjantin) kendisine gönderilen isabetli pası kontrol ettikten sonra uzak mesafeli bir vuruşla şansını denemeye karar veriyor. Oyuncunun güzel vuruşunda top kalenin ortasına gidiyor. Ancak önü açık olan Vincent Enyeama (Nijerya) bu şutu görüyor ve rahat bir kurtarış yapıyor.
88' nbsp; nbsp; nbsp; Ahmed Musa (Nijerya) başarısız bir köşe vuruşu kullandı.
nbsp; nbsp; nbsp;
87' nbsp; nbsp; nbsp; Ceza sahasına gelen güzel pası kontrol eden Efe Ambrose (Nijerya) harika bir dokunuş yapıyor. Şut çekmek için kendisine boşluk bulan oyuncu topu sağ direğe doğru gönderiyor. Ancak top defans oyuncularının olağanüstü çabası ile uzaklaştırılıyor. Nijerya korner kullanacak.
85' nbsp; nbsp; nbsp; Angel Di Maria (Arjantin) yaptığı harika bireysel koşunun ardından güzel bir şut çekiyor, ancak kaleci Vincent Enyeama (Nijerya) kalenin ortasına giden bu topu harika bir kurtarışla çıkartıyor ve skor değişmiyor.
85' nbsp; nbsp; nbsp; 3:12 – köşe vuruşu istatistikleri bu şekilde.
nbsp; nbsp; nbsp;
82' nbsp; nbsp; nbsp; Ahmed Musa (Nijerya) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
81' nbsp; nbsp; nbsp; John Obi Mikel (Nijerya) takım arkadaşlarından birisini bulmak umuduyla ceza sahası içine güzel bir pas gönderiyor. Rakip defans oyuncuları araya girmeyi başarıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Nijerya korner kullanacak.
80' nbsp; nbsp; nbsp; Bir oyuncu değişikliği gerçekleşecek.Uche Nwofor (Nijerya) oyuna Peter Odemwingie (Nijerya) yerine giriyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
80' nbsp; nbsp; nbsp; Penaltı noktasına doğru yapılan isabetli ortada Ezequiel Garay (Arjantin) topla buluşuyor. Oyuncu defans oyuncularından daha yükseğe sıçrıyor ve yaptığı güzel kafa vuruşunda top sağ direği sıyırıp dışarı çıkıyor.
79' nbsp; nbsp; nbsp; Ezequiel Lavezzi (Arjantin) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
79' nbsp; nbsp; nbsp; Ricardo Alvarez (Arjantin) tarafından gönderilen pas sahada kimsenin bulunmadığı bir bölgeye gidiyor ve organizasyon sona eriyor. Arjantin korner kullanacak.
79' nbsp; nbsp; nbsp; Angel Di Maria (Arjantin) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
78' nbsp; nbsp; nbsp; Ceza sahasının derinliklerinde topla buluşan Ezequiel Lavezzi (Arjantin) çok güzel bir dokunuş yapıyor. Oyuncunun kaleye gönderdiği top kaleci tarafından kontrol ediliyor. Arjantin korner kullanacak.
77' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Ogenyi Onazi (Nijerya) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Bir başka pozisyon daha Arjantin lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
76' nbsp; nbsp; nbsp; Peter Odemwingie (Nijerya) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
75' nbsp; nbsp; nbsp; Defansın arkasına sarkan Emmanuel Emenike (Nijerya) ofsayta düştü ve yardımcı hakem bayrağını kaldırdı. Rakip takım endirekt serbest vuruş kullanacak.
75' nbsp; nbsp; nbsp; Ahmed Musa (Nijerya) takım arkadaşının kendisine gönderdiği pası yakalayarak ceza sahasının kenarından bir vole vuruyor, ancak top üstten dışarı gidiyor.
74' nbsp; nbsp; nbsp; Peter Odemwingie (Nijerya) ceza sahasına kanattan sert bir orta yapıyor, ancak defans oyuncusu araya giriyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
73' nbsp; nbsp; nbsp; Peter Odemwingie (Nijerya) ceza sahasına orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi uzaklaştırıyor. Nijerya korner kullanacak.
73' nbsp; nbsp; nbsp; Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 43285.
72' nbsp; nbsp; nbsp; Sahayı baştan başa kat eden güzel pastan bir sonuç çıkmıyor ve Ezequiel Lavezzi (Arjantin) kötü bir pas yapıyor. Oyuncu topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak defans oyuncusu topu uzaklaştırıyor. Boşa harcanmış bir fırsat daha.
71' nbsp; nbsp; nbsp; Pablo Zabaleta (Arjantin) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
69' nbsp; nbsp; nbsp; Ricardo Alvarez (Arjantin) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
69' nbsp; nbsp; nbsp; Ricardo Alvarez (Arjantin) ceza sahasına havadan bir orta yapıyor. Ancak rakip defans oyuncuları bu ortayı zorlanmadan uzaklaştırıyor. Arjantin korner kullanacak.
69' nbsp; nbsp; nbsp; Ogenyi Onazi (Nijerya), Emmanuel Emenike (Nijerya) tarafından gönderilen pası kontrol etmek üzereyken rakip defans oyuncularından birisi araya giriyor.
67' nbsp; nbsp; nbsp; Ezequiel Garay (Arjantin) sahayı baştan başa kat eden bir pas göndermeye çalışıyor, ancak defans araya giriyor.
66' nbsp; nbsp; nbsp; Ezequiel Lavezzi (Arjantin) köşe vuruşunda takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
66' nbsp; nbsp; nbsp; Sakatlanan Michel Babatunde (Nijerya) oyuna devam edemiyor ve oyunu terk ediyor. Yerine Michael Uchebo (Nijerya) oyuna girecek.
nbsp; nbsp; nbsp;
64' nbsp; nbsp; nbsp; Yüzünden acı çektiği belli olan Michel Babatunde (Nijerya), sağlık ekibinin müdahalesini istiyor. Oyuncunun sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu henüz bilmiyoruz.
nbsp; nbsp; nbsp;
63' nbsp; nbsp; nbsp; Hakem oyuncu değişikliğini işaret ediyor. Ricardo Alvarez (Arjantin) oyuna giriyor ve Lionel Messi (Arjantin) oyundan çıkıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
62' nbsp; nbsp; nbsp; Angel Di Maria (Arjantin) adrese teslim pası alıyor ve topu uzaklardan kaleye gönderiyor, ancak şut rakip oyuncu tarafından engelleniyor. Arjantin korner kullanacak.
62' nbsp; nbsp; nbsp; John Obi Mikel (Nijerya) seken topu ceza alanı içerisinde kontrol ediyor ve yerden yaptığı vuruşla topu kalenin ortasına doğru gönderiyor, ancak kaleci Sergio Romero (Arjantin) harika bir refleksle topu çıkartıyor.
61' nbsp; nbsp; nbsp; Michel Babatunde (Nijerya) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak gönderdiği top rakip oyuncularda kalıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
61' nbsp; nbsp; nbsp; Ahmed Musa (Nijerya) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Nijerya korner kullanacak.
59' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) bu pozisyonu muhteşem bir golle sonuçlandırabilirdi, oyuncu topu ceza alanı içinde alıyor ve topu kaleye gönderiyor, ancak top az farkla soldan dışarı gidiyor.
58' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) tarafından kullanılan tehlikeli köşe vuruşunda topu defans oyuncuları uzaklaştırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
58' nbsp; nbsp; nbsp; Ezequiel Lavezzi (Arjantin) ceza alanı içine katediyor, ancak yaptığı son pas rakip defans tarafından engelleniyor. Arjantin korner kullanacak.
57' nbsp; nbsp; nbsp; Michel Babatunde (Nijerya) topu rakibinden alıyor, ancak hakem düdüğünü çalıyor ve serbest vuruşu veriyor.
55' nbsp; nbsp; nbsp; Ceza sahasının derinliklerinde topla buluşan Gonzalo Higuain (Arjantin) çok güzel bir dokunuş yapıyor. Oyuncunun kaleye gönderdiği top kaleci tarafından kontrol ediliyor.
53' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Ahmed Musa (Nijerya) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
51' nbsp; nbsp; nbsp; Juwon Oshaniwa (Nijerya) yaptığı müdahaleden dolayı sarı kart görüyor. Oyuncu bu kararı beğenmiş gibi görünmüyor, ancak hakem Nicola Rizzoli itirazları kabul etmiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
50' nbsp; nbsp; nbsp; Ezequiel Lavezzi (Arjantin) köşe vuruşunu kullanarak topu ceza sahasındaki Marcos Rojo (Arjantin) ile buluşturmak istiyor. Oyuncu şutunu çekiyor, topu sağ direğin içine gönderiyor ve golü atıyor. Akıl dolu bir vuruş izledik. 2:3.
nbsp; nbsp; nbsp;
50' nbsp; nbsp; nbsp; Ezequiel Lavezzi (Arjantin) köşe vuruşunu kullanacak.
nbsp; nbsp; nbsp;
50' nbsp; nbsp; nbsp; Vincent Enyeama (Nijerya) akıl dolu bir kurtarış yapıyor! Seken topu Angel Di Maria (Arjantin) ceza alanı dışında kontrol etti ve üst ağlara doğru gönderdiği şutla kaleciyi geçmeye çalıştı. Arjantin korner kullanacak.
50' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) ceza sahasına orta yapıyor. Rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
49' nbsp; nbsp; nbsp; Arjantin lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
49' nbsp; nbsp; nbsp; Bu faul kartı hak ediyor! Hakem Nicola Rizzoli hareketi yapan Kenneth Omeruo (Nijerya) için sarı kartını gösterdi.
nbsp; nbsp; nbsp;
47' nbsp; nbsp; nbsp; Ahmed Musa (Nijerya) güzel pasta topla buluşuyor, kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve soğukkanlılıkla golü atıyor. Top sol alt köşeden ağlara gidiyor. Muhteşem bir vuruş.
nbsp; nbsp; nbsp;
47' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Michel Babatunde (Nijerya) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
46' nbsp; nbsp; nbsp; Efe Ambrose (Nijerya) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
46' nbsp; nbsp; nbsp; İkinci yarı ile birlikte karşılaşma yeniden başladı.
nbsp; nbsp; nbsp;
45+2' nbsp; nbsp; nbsp; Şu ana kadar oldukça tempolu bir hücum futbolu izliyoruz ve seyirciler bu oyundan çok memnun. İlk yarıda konuk takım daha üstündü. Konuk takım oyuncuları çok daha hareketliydi ve vuruşları çok daha isabetliydi. Ev sahibi takım kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışırken, deplasman takımı topa mümkün olduğunca çok sahip olmaya çalışıyor.
45+2' nbsp; nbsp; nbsp; Karşılaşmanın ilk yarısı bitti.
nbsp; nbsp; nbsp;
45+1' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) özellikle de uzak mesafeden mükemmel duran top becerilerini sergiliyor. Oyuncu serbest vuruştan muhteşem bir vuruş yaparak topu sağ direğin içinden ağlarla buluşturuyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
45+1' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Kenneth Omeruo (Nijerya) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı. Bir başka pozisyon daha Arjantin lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
45' nbsp; nbsp; nbsp; Normal sürenin sonuna 2 dk. eklenecek.
44' nbsp; nbsp; nbsp; Angel Di Maria (Arjantin) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
44' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) tehlikeli bir noktadan kazanılan serbest vuruştan topu doğrudan kaleye gönderiyor. Top sağ üst köşeye doğru gidiyor. Ancak, şut hızlı bir refleksle golü engelleyen kaleci tarafından kurtarılıyor. Arjantin korner kullanacak.
43' nbsp; nbsp; nbsp; John Obi Mikel (Nijerya) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Arjantin lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
42' nbsp; nbsp; nbsp; Ezequiel Lavezzi (Arjantin) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
41' nbsp; nbsp; nbsp; Ogenyi Onazi (Nijerya) sahayı baştan başa kat eden bir pas gönderiyor, ancak topu gönderdiği yerde topu alıp kaleye gönderecek kimse yok.
40' nbsp; nbsp; nbsp; Angel Di Maria (Arjantin) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak defans oyuncularından birisi yükselerek yaptığı kafa vuruşuyla topu uzaklaştırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
40' nbsp; nbsp; nbsp; Federico Fernandez (Arjantin) köşe vuruşundan gelen topu kontrol ediyor ve topu ceza sahasının kenarından üst direğe doğru gönderiyor. Önü açık olan kaleci oyuncunun bu şutunu rahat bir şekilde çıkartıyor. Arjantin korner kullanacak.
40' nbsp; nbsp; nbsp; Korner. Köşe gönderine doğru ilerleyen Angel Di Maria (Arjantin) atışı kullanmak için hazırlanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
39' nbsp; nbsp; nbsp; Ezequiel Lavezzi (Arjantin) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
38' nbsp; nbsp; nbsp; John Obi Mikel (Nijerya) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
38' nbsp; nbsp; nbsp; Teknik direktör oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalıyor. Sergio Agüero (Arjantin) sakatlanarak oyunu terk ediyor. Yerini Ezequiel Lavezzi (Arjantin) alıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
37' nbsp; nbsp; nbsp; Oyun durdu ve Sergio Agüero (Arjantin) sağlık ekibinden yardım istiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
36' nbsp; nbsp; nbsp; Javier Mascherano (Arjantin) rakibini çekerek durduruyor. Hakem pozisyona çok yakın ve faulü çalıyor. Bir başka pozisyon daha Nijerya lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
35' nbsp; nbsp; nbsp; Angel Di Maria (Arjantin) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
33' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) topu köşe vuruşu için köşe gönderinin yanına koyuyor. Oyuncu topu ceza sahasına gönderiyor, ancak top rakip oyuncuların kafa vuruşuyla uzaklaştırılıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
32' nbsp; nbsp; nbsp; Sergio Agüero (Arjantin) seken topa yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunda topu doğru yöne gönderiyor, ancak top defans oyuncularından birisi tarafından çıkartılıyor. Oyuncunun bu cesur kurtarışı sayesinde skor değişmiyor. Arjantin korner kullanacak.
32' nbsp; nbsp; nbsp; Angel Di Maria (Arjantin) ceza sahasına havadan bir orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi kafayla uzaklaştırıyor.
31' nbsp; nbsp; nbsp; Marcos Rojo (Arjantin) yapılan ortada altı pas içerisinde topu kontrol ediyor, ancak yaptığı vuruşta top çok az farkla soldan dışarı gidiyor.
31' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
30' nbsp; nbsp; nbsp; Kaleci Vincent Enyeama (Nijerya) Angel Di Maria (Arjantin) tarafından uzak mesafeden sağ alt köşeye gönderilen topu çıkartıyor. Arjantin korner kullanacak.
29' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) ve Gonzalo Higuain (Arjantin) maç başladığından bu yana yaptıkları isabetli paslarla birbirlerini bulmaya çalışıyorlar. Bu iki oyuncu şu anda takımın en faydalı ve üretken oyuncularından.
27' nbsp; nbsp; nbsp; Peter Odemwingie (Nijerya) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve uzak mesafeden sert bir vuruş yapıyor. Oyuncunun kötü vuruşunda top büyük farkla üstten dışarı gidiyor.
25' nbsp; nbsp; nbsp; Angel Di Maria (Arjantin) ceza sahasına yerden isabetsiz bir pas gönderiyor ve top rakip defans oyuncularından birisi tarafından engelleniyor. Bu pas geçseydi önemli bir gol pozisyonu gelişecekti.
23' nbsp; nbsp; nbsp; Federico Fernandez (Arjantin) tarafından gönderilen sahayı baştan başa kat eden pas takım arkadaşlarından birisini bulmadı.
21' nbsp; nbsp; nbsp; Ogenyi Onazi (Nijerya) adrese teslim pası alıyor ve topu uzaklardan kaleye gönderiyor, ancak şut rakip oyuncu tarafından engelleniyor.
21' nbsp; nbsp; nbsp; Ogenyi Onazi (Nijerya) rakibin hareketsiz kalan defansını geçmek için uzun bir orta yapıyor.
19' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) tarafından ceza sahasına yapılan orta defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
19' nbsp; nbsp; nbsp; Sinirler geriliyor. Juwon Oshaniwa (Nijerya) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
17' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak kaleci akıl dolu bir hareketle atağı sonlandırıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
17' nbsp; nbsp; nbsp; Sergio Agüero (Arjantin) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Arjantin köşe vuruşunu kullanacak.
16' nbsp; nbsp; nbsp; Sergio Agüero (Arjantin) ceza sahasına yerden bir pas yapıyor, ancak rakip defans topu kapıyor ve uzaklaştırıyor.
15' nbsp; nbsp; nbsp; Ogenyi Onazi (Nijerya) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
14' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) ve Angel Di Maria (Arjantin) kendi aralarında bir pas organizasyonu yapmaya çalıştı, ancak rakip defans oyuncuları buna engel oldu.
13' nbsp; nbsp; nbsp; Efe Ambrose (Nijerya) havadan gönderdiği güzel pasta takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak defans bu atağı kolaylıkla engelliyor.
11' nbsp; nbsp; nbsp; Marcos Rojo (Arjantin) ceza sahası dışından yaptığı son pasla takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncusu topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor.
9' nbsp; nbsp; nbsp; Gonzalo Higuain (Arjantin) ceza sahası içinde kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve çektiği şutta top çok az farkla soldan dışarı gidiyor.
9' nbsp; nbsp; nbsp; Kaleci Vincent Enyeama (Nijerya) Angel Di Maria (Arjantin) tarafından uzak mesafeden kalenin ortasına doğru gönderilen topu çıkartıyor.
8' nbsp; nbsp; nbsp; Peter Odemwingie (Nijerya) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
7' nbsp; nbsp; nbsp; Peter Odemwingie (Nijerya) tarafından gönderilen uzun pas isabetsiz oluyor ve takım arkadaşına ulaşmıyor.
6' nbsp; nbsp; nbsp; Javier Mascherano (Arjantin) tarafından yapılan orta rakip defans tarafından uzaklaştırılıyor.
4' nbsp; nbsp; nbsp; Ahmed Musa (Nijerya) ceza sahasına gönderilen isabetli pasla buluşuyor ve büyük bir boşluk yakalıyor. Oyuncu bir an bile tereddüt etmeden harika bir vuruş yapıyor ve top kalenin sağ tarafından ağlara gidiyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
3' nbsp; nbsp; nbsp; Lionel Messi (Arjantin) şanslı bir şekilde seken topla buluşuyor. Bu fırsattan yararlanan oyuncu topu üst direğin hemen altından ağlara gönderiyor ve kaleciyi tamamen çaresiz bırakıyor.
nbsp; nbsp; nbsp;
3' nbsp; nbsp; nbsp; Büyük bir fırsat kaçıyor!Angel Di Maria (Arjantin) yakın mesafeden sol alt köşeye yaptığı vuruşla kaleciyi geçmeye çalışıyor. Kaleci Vincent Enyeama (Nijerya) yaptığı olağanüstü kurtarışla topu direğe doğru çeliyor ve taraftarların alkışını hak ediyor.
2' nbsp; nbsp; nbsp; Arjantin topa sahip oluyor ve kısa paslarla topu dolaştırıyor. Oyuncular defansın arkasına sarkmak için uygun anı kovalıyor.
1' nbsp; nbsp; nbsp; Karşılaşma az önce başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...