Lübnan'da otelde patlama

/ Kaynak: AA
Lübnan'da otelde patlama

DÜNYA Haberleri  / AA

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bir otelde, güvenlik birimlerinin aranan bir kişiyi yakalamak için baskın yaptığı sırada patlama meydana geldi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bir otelde, güvenlik birimlerinin aranan bir kişiyi yakalamak için baskın yaptığı sırada patlama meydana geldi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, emniyet birimlerinin aranan bir kişiyi yakalamak için Ravşa semtindeki bir otele baskın düzenleyeceği sırada, otelin odalarından birinde patlama oldu. Patlamadan sonra silah seslerinin duyulduğunu ifade eden kaynaklar, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Öte yandan AA'ya konuşan görgü tanıkları ise patlamanın ardından otelin dördüncü katındaki odada yangın çıktığını bir kişinin camdan kaçmaya çalıştığını ifade etti.

Çok sayıda ambulans ve itfaiye aracının bölgeye sevk edildiği olayda ölü ve yaralı olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...