Erdoğan'dan "Cumhurbaşkanlığı" ziyaretleri

/ Kaynak: İHA
Erdoğan'dan "Cumhurbaşkanlığı" ziyaretleri

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde siyasi partileri ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından bugün de siyasi partileri ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan'ın ilk durağı Büyük Birlik Partisi oldu. Burada Genel Başkan Mustafa Destici ile görüşen Erdoğan, ardından DSP Genel Başkanı Masum Türker ile bir araya geldi. Türker ile bir süre sohbet eden Başbakan, son olarak Saadet Partisi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili bugün BBP'yi, DSP'yi ziyaret ettiğini hatırlatan Erdoğan, son olarak Saadet Partisi'ni ziyaret ettiğini dile getirdi. Herhangi bir açıklama yapmayacağını söyleyen Başbakan Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinin ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Sayın Kamalak'a da ev sahipliği için teşekkür ediyorum." dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...