Tamam gibi... Başbakan'ın adaylığı için imzalar atıldı

Tamam gibi... Başbakan'ın adaylığı için imzalar atıldı

GÜNDEM Haberleri

MYK'da, Köşk için Başbakan'ın ismi kesinleşmişti. Dün 250 vekil dilekçeyi imzaladı. 1 Temmuz'a kadar bütün AK Partililer imzalarını atacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın neredeyse kesinleşen Köşk adaylığı için gözler 1 Temmuz'a çevrilirken, AK Parti'nin Meclis'teki grup katında iki gündür heyecanlı bir faaliyet sürüyor. Milletvekilleri tek tek Erdoğan'ın adaylık başvurusuna imza atıp hatıra fotoğrafı çektiriyor. "Tarihi bir an yaşıyoruz" yorumları yapan vekillerden bazıları görevlilerin kalemi yerine kendi kalemleriyle imza atmayı tercih etti. İki günde 250 imzanın toplandığı çizelgede sadece imza sütunları yer alıyor. Bazı vekiller, parti görevlilerine "Başbakan'ın aday olduğuna dair ön yazı yok mu?' diye sordu. Görevliler ise yazının başvuru sırasında ekleneceğini dile getirdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç "1 Temmuz'da bir mani olmazsa Başbakanımızın adaylığını açıklayacağız" dedi. Yücel Kayaoğlu / TÜRKİYE GAZETESİ


nbsp;Tamam gibi... Başbakan'ın adaylığı için imzalar atıldı


KENDİ KALEMİYLE İMZALADI
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da imza atanlar arasındaydı. Kuliste çizelgeyi dolaştıran vekil Ramazan Can'ın uzattığı kalemi almayan Avcı, "Kendi kalemimle imzalayacağım" deyip ekledi: "Hayırlı olsun."




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...