Selçuk İnan'ın mutlu günü

/ Kaynak: İHA
Selçuk İnan'ın mutlu günü

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaraylı Selçuk İnan'ın kız kardeşi Pınar İnan dünya evine girerken, Burak Yılmaz arkadaşı Selçuk'u gecede yalnız bırakmadı.

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan'ın kız kardeşi Pınar İnan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde İSOS Otel'de gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine girdi. Galatasaraylı Burak Yılmaz, arkadaşı Selçuk'u gecede yalnız bırakmadı.

İnan ve Kelahmet aileleri, davetlileri otelin kapısında karşıladılar. Yaklaşık 600 davetlinin katıldığı düğüne Galatasaray'ın forveti Burak Yılmaz da bir hafta öne dünya evine girdiği eşi İstem Atilla ile katıldı. Selçuk İnan, tarafından kapıda karşılanan Burak Yılmaz'ın takım kaptanı İnan'a 'Kardeşim' diye seslenmesi de renkli görüntülere sahne oldu. Basına kapalı olarak gerçekleşen düğün töreninde kız kardeşini evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Selçuk İnan, akrabaları ile de hasret giderdi. Düğün törenine katılan davetlilerle fotoğraf çektiren yıldız futbolcular, düğün sonunda birlikte ayrıldılar.

Burak Yılmaz'ın bugün Selçuk İnan'ın baba evinde konuk olacağı öğrenildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...