Fenerbahçe'den TFF'ye çıkarma

Fenerbahçe'den TFF'ye çıkarma

SPOR Haberleri

Yeniden yargılama kararı sonrasında roller değişirken, F.Bahçe, Federasyon'dan Trabzonspor hakkında disiplin soruşturması açılması talebinde bulundu.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılama kararı şike davasındaki 3 yıllık rolleri değiştirdi. 3 Temmuz 2011'den bu yana TFF'nin, UEFA'nın ve mahkemelerin verdiği kararlardan sonra Trabzonspor hak arayışına gitmişti. 23 Haziran 2014'te İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği karardan sonra bu kez Fenerbahçe ipleri eline aldı. Yeniden yargılama kararı, UEFA'nın 17 Temmuz'da Trabzon'un başvurusu üzerine yapacağı duruşma öncesi sarı-lacivertliler için önemli bir koz olurken, elini çabuk tutan Fenerbahçe Yönetimi, İsviçre Federal Mahkemesi'nin yanı sıra, UEFA ve TFF'ye de başvuruda bulunarak hakkını aramaya başladı.
DESTEK DE İSTEDİLER
Fenerbahçe Yönetimi dün hamlelerine hız verdi ve TFF'ye bir çıkarma gerçekleştirerek Trabzonspor'a karşı atağa geçti. Başkan Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve Deniz Tolga Aytöre başta olmak üzere kurmaylarıyla TFF'ye giderek, Trabzonspor hakkında disiplin soruşturması açılması talebinde bulundu. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın Trabzonspor'la ilgili iddialarını ihbar kabul ederek, bir dilekçeyle Federasyona taşıyan sarı-lacivertliler, Karadeniz ekibiyle ilgili işlem yapılmasını talep etti. Fenerbahçe Yönetimi'nin ayrıca daha önce UEFA'dan yana saf tutan TFF'den 17 Temmuz'daki duruşmada destek talep ettiği de öğrenildi.
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...