Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da termometreler 39 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar soluğu denizde aldı. Sıcak havadan bunalan bazı vatandaşlar denize girerek serinlemeye çalıştı.

Meteorolojinin uyarılarının ardından beklenen sıcaklık İstanbul'da yüzünü gösterdi. İstanbul'da öğle saatlerinde termometreler 39 dereceyi gösterdi. Sıcaklığın artmasının ardından serinlemek isteyen vatandaşlar soluğu İstanbul Boğazı'nda aldı. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar aileleriyle denize girerek serinlemeye çalıştı. Bir vatandaşın 'Bulut' adını verdiği köpeğiyle defalarca denize atlaması ilginç görüntüler oluştururken, denizde oluşan dalga zor anlar yaşattı.Havanın çok sıcak olduğunu ve serinlemek için denize girdiklerini belirten vatandaşlar, "Çok sıcak serinlemek için geldik. Ama denizde sıcak" dedi.Öte yandan, termometrelerin 39 dereceyi gösterdiği Beyoğlu'nda ise bir gencin serinlemek için ağaca çıktığı görüldü. Havanın çok sıcak olduğunu belirten genç, serinlemek için ağaca çıktığını söyledi.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...