Maç yayınları ile ilgili kritik gelişme!

Maç yayınları ile ilgili kritik gelişme!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in geniş ve kısa özetleri ile PTT 1. Lig maçlarının diğer kanallarda da yayınlanmasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

TRT'nin Süper Lig'in geniş ve kısa özetleri ile 1. Lig maçlarının canlı yayınını ücretsiz olarak diğer televizyon kuruluşlarına vermesini sağlamak için önemli bir adım atıldı. Radyo Televizyon Üst Kurulu; televizyonlardaki futbol programlarının sporda şiddeti artıran etkenlerden biri olduğu gerekçesiyle yeni bir arayışa girdi. nbsp;RTÜK bünyesinde,TRT'nin yayın hakkına sahip olduğu maç yayınlarını diğer televizyonlara ücretsiz vermesi konusunu araştırmak ve temaslarda bulunmak için 3 kişilik bir komisyon kuruldu. Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun toplantısında; RTÜK üyeleri Ali Öztunç, Ahmet Yıldırım ve Nurullah Öztürk'ten oluşan bir komisyon kuruldu. Komisyon üyeleri;Gençlik ve Spor Bakanlığı, Futbol Federasyonu, Klüpler Birliği, TRT ve yayıncılarla görüşmelerde bulunacak. Komisyon; 2014 - 2015 sezonunda süper lig maçlarının sadece TRT'de değil diğer kanallarda da yayınlanması için çalışma yapacak. Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...