Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce kaçtı sonra teslim oldu

/ Kaynak: İHA
Önce kaçtı sonra teslim oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada 1 kişi ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan sürücü bir süre sonra emniyet ekiplerine teslim oldu.

Mahmut Esatbey caddesi üzerinde seyir halindeki otomobil, İsmail Hakkı Timur Sokak'tan caddeye çıkan Adnan Uygun yönetimindeki motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sırasında otomobilin ön kısmına çarpıp yere düşen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Çarpışmayla motosiklet ise savrularak park halinde olan otomobile çarparak yan yattı. Özel otomobil sürücüsü aracıyla olay yerinden kaçtı.Kazayı gören vatandaşlar, koşarak yaralıya müdahale ettiler. Müdahale anında izdiham yaşandı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, toplanan kalabalığı dağıttı. Ağır yaralı motosiklet sürücüsü olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
TESLİM OLDU
Olay yerinden kaçan sürücünün aracı Hocaköy mahallesi girişindeki bir evin önünde park halinde bulundu. Park halinde bırakılan aracın sürücüsü Jandarma ekiplerinin gerekli tahkikatı sonucunda tespit edildi. Kaçan sürücü jandarma ekiplerince emniyet ekiplerine teslim edildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...