İstanbul'un göbeğinde 1500 polisle dev operasyon

/ Kaynak: İHA
İstanbul'un göbeğinde 1500 polisle dev operasyon

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul'da bin 500 polisle, Fatih ve çevresinde yapılan operasyonlarda 30 kişi göz altına alınırken, ele geçirilen suç aletlerine el konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fatih ve çevresinde suç unsurlarına yönelik yaptığı çalışmada 30 kişiyi göz altına alırken susturucu, 4 tane ruhsatsız tabanca, pala bıçağı, çelik yelek, uyuşturucu maddelerinde içinde bulunduğu suç aletlerine el koydu.

Uygulamayla ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok: "İstanbul'da huzuru, sükunu, vatandaşımızın rahatını bozmaya yönelik ne yapılanma varsa hepsinin üzerine bu kararlı şekilde ve güçlü bir şekilde gitmeye devam edeceğiz" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş, Narkotik, Organize, Terör, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube ekipleri Karagümrük, Ayvansaray ve Haydar Mahallelerin'de uygulama yaptı. Uygulamada 30 kişi gözaltına alırken çok sayıda suç unsuruna da el konuldu. nbsp;

4 TABANCA, 2 POMPALI TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ
Polis yaptığı uygulamada 4 tane tabanca, 2 tane pompalı tüfek, susturucu, jammer, uyuşturucu madde, kurşunlar, pala bıçağı, hassas terazi, bir adat dizüstü bilgisayar, çelik yeleklere çok sayıda suç unsuru ele geçirdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ SELAMİ ALTINOK: "BUNDAN SONRA DAHA ACIMASIZ BİR ŞEKİLDE ÜZERİNE GİDECEĞİZ"

Bin 500 polisle çalışma yaptıklarını söyleyen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok:
"Fatih'te yoğun bir çalışma yaptık. Bin 500 kadar arkadaşımız operasyona katıldı. Hem operasyonun sonunda verimli bir sonuç elde ettik. 4 tane tabanca, 2 tane pompalı tüfek, susturucular, jammerlar, uyuşturucu maddeler, kurşunlar ve uyuşturucuda kullanılan elde edilmiş paralar ele geçti. Aynı zamanda Fatih'te yaşayan vatandaşlarımızın çok yoğun yakın ilgi ve alakasını gördük. Bize çok yardımcı oldular. Bu manada bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu uygulamalar bundan sonra da devam edecek. İstanbul'da huzuru, sükunu vatandaşımızın rahatını bozmaya yönelik ne yapılanma varsa hepsinin üzerine bu kararlı bir şekilde ve güçlü bir şekilde gitmeye devam edeceğiz. Özellikle uyuşturucu noktasında vatandaşımızın çok büyük sızlanmasına sebebiyet veren sokak torbacı dediğimiz sokak çetelerine karşı yoğun bir mücadele veriyoruz. Bundan sonra daha acımasız bir şekilde üzerine gideceğiz" dedi.

Hiç kimse İstanbul'da kendisini hukukun, kanunun, yetkinin üzerinde göremeyeceğini dile getiren Altınok: "Bu uygulamalar aynen devam edecek. Ramazan'a da İstanbul'da insanlarımızın huzur ve sükun içinde girebilmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Nerede ihtiyaç duyuyorsak orada uygulamaları yapmaya devam edeceğiz. 30 gözaltı var, yakalaması olan şahıslar var onları aldık. Uygulama sadece Fatih'e ve bu bölgeye has değil. İstanbul'un neresinde buna ihtiyaç duyarsak arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyorlar. Orada aynı uygulamayı aynı çalışmayı yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...