Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şişecam'daki grev ertelendi

/ Kaynak: AA
Şişecam'daki grev ertelendi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şişecam'a bağlı iş yerlerinde Kristal-İş Sendikası'nın uyguladığı grevin, 60 gün ertelenmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şişecam'a bağlı iş yerlerinde Kristal-İş Sendikası'nın uyguladığı grevin, genel sağlığı ve milli güvenliği bozucu nitelikte görüldüğünden 60 gün ertelenmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş'ye (Şişecam) bağlı iş yerlerinde Türk-İş'e bağlı Kristal-İş Sendikası'nın uyguladığı grevin 60 gün ertelenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararda, "Şişecam'a bağlı iş yerlerinde Kristal-İş Sendikası tarafından uygulanmakta olan grevin, genel sağlığı ve milli güvenliği bozucu nitelikte görüldüğünden 60 gün süreyle ertelenmesi; 18.10.2012 tarihli ve 6356 sayılı kanunun 63. maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 25 Haziran'da kararlaştırılmıştır" ifadesi yer aldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...