Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suarez'in ilgi çeken reklamı!..

/ Kaynak: AA
Suarez'in ilgi çeken reklamı!..

SPOR Haberleri  / AA

2014 Dünya Kupası'nda Chiellini'yi omzundan ısırarak ceza alan Uruguaylı Luis Suarez'in bir fotoğrafının bulunduğu reklam panosu büyük ilgi odağı oldu.

Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası grup maçında İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi omzundan ısırarak ceza alan Uruguaylı Luis Suarez'in bir fotoğrafının bulunduğu reklam panosu büyük ilgi odağı oldu. Rio de Janeiro kentindeki ünlü Copacabana plajında, Uruguaylı golcünün ağzı açık halde gözüktüğü fotoğrafta, Portekizce "ya hep ya hiç" sözü de yer alıyor. Suarez'in Chiellini'yi ısırarak ceza almasının ardından dikkat çekici duruma gelen reklam panosunu gören turistler ve futbolseverler, önünde bol bol fotoğraf çektiriyor. FIFA tarafından Uruguay'ın İtalya'yı 1-0 yendiği karşılaşmanın 80. dakikasında Chiellini'nin omzunu ısırarak 9 milli maç ve 4 ay futbolla ilgili tüm eylemlerden men cezası alan Suarez, daha önce de rakibini ısırmaktan benzer cezalara çarptırılmıştı. 2010 yılında Ajax forması giyerken PSV Eindhoven'dan Otman Bakkal'ı ısıran 27 yaşındaki futbolcu, Hollanda Futbol Federasyonu tarafından 7 maç oynamama cezası almıştı. İngiltere Premier Lig'de Liverpool-Chelsea karşılaşmasında bu kez Chelseali defans oyuncusu Branislav Ivanovic'i ısıran Suarez, daha sonra rakibinden özür dilemesine rağmen bu kez 10 maç cezaya çarptırılmıştı.

nbsp;Suarez'in ilgi çeken reklamı!..

Suazerez'e rekor ceza!
Dünya Kupası D Grubu'nda oynanan Uruguay-İtalya maçında rakibi Chiellini'yi ısıran Luis Suarez'e büyük ceza geldi. FIFA, Uruguaylı santrfora 9 ulusal müsabakada oynayamama ve 4 ay boyunca resmi futbol aktivitelerinden men cezası verdi. Bu 4 ay boyunca, Uruguaylı futbolcunun spor müsabakalarının yapıldığı stadyumlara girmesi bile yasak kapsamında bulunuyor. Suarez'e ayrıca 100 bin İsviçre frangı (111 bin dolar) para cezası da kesildi. Uruguaylı futbolcu takımının 2014 Dünya Kupası'nda bundan sonraki maçlarında oynayamayacak. Liverpoollu futbolcu attığı gollerle Uruguay'ın ikinci tura çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu. İtalya, İngiltere ve Kosta Rika'nın bulunduğu gruptan ikinci çıkan Uruguay ikinci turda Kolombiya ile karşılaşacak. Karşılaşma yarın akşam 23.00'te oynanacak.

Tedaviye ihtiyacı var
Hacettepe Üniversitesi Spor Psikoloğu Yrd. Doç. Dr. Ziya Koruç, Uruguaylı futbolcu Luis Suarez'in psikanalitik tedaviye ihtiyacı olduğunu söyledi. Koruç, "Öfkelenmek son derece normal ancak kontrolsüz bir hale gelip saldırganlığa dönüşüyorsa bu bir problem. Freudçu yaklaşımda ısırmak, öldürme içgüdüsünün temel olgularından birisidir. Suarez'in psikanalitik tedaviye ihtiyacı var ve bu uzun bir süreç gerektirir" dedi. nbsp;

nbsp;Suarez'in ilgi çeken reklamı!..


Kırmızı görmeden 34 maç ceza almayı başardı!

Liverpool ve Uruguay'ın gol makinesi Luis Suare, attığı gollerden çok vukuatlarıyla gündeme geliyor. Daha önce de ısırık yüzünden ceza alan Suarez'in sabıka dosyası hayli kabarık. İlk olarak Ajax'ta oynarken Otman Bakkal'ı omzundan ısıran Suarez, 7 maç ceza aldı. 2011'de Liverpool-Man.United maçında Evra'ya 'zenci' dediği için 8 maç, Chelsea'li Ivanovic'i kolundan ısırdığı için de 10 maç ceza aldı. Suarez son olarak Chiellini'yi ısırdığı için 9 maç ve 4 ay futboldan men edildi. nbsp;



SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...