Turgay Kıran'dan net mesaj: 'Mustafa Denizli gelecek'

Turgay Kıran'dan net mesaj: 'Mustafa Denizli gelecek'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski yöneticisi Turgay Kıran, 'Yönetim şu anda bazı hocalar ile temas halinde ama Denizli ile görüşüldü ve belli ölçülerde anlaşıldı.'

Galatasaray, teknik direktör arayışlarında henüz somut bir adım atamadı. Sarı-kırmızılıların eski yöneticisi Turgay Kıran ise yönetimin Mustafa Denizli ile büyük ölçüde anlaştığını iddia etti. Kıran, "Şu anda pek çok isimle görüşülüyor. Ama sonunda Mustafa Denizli'yle el sıkışılacak. Görüştükleri içerisinde aklı başında olan ve Galatasaray'a en çok faydası dokunacak Denizli'dir. Aslında kendisiyle görüşme yapıldı ve belli konularda uzlaşıldı. İki sezonluk bir anlaşma üzerinde duruluyor. Denizli şu anda bekliyor; ancak elbette çok bekletilmemesi gerekir" şeklinde konuştu.
İYİ Kİ TUCHEL OLMADI
Almanya'da geleceğin teknik direktörü olarak gösterilen Thomas Tuchel'e de değinen eski ikinci başkan Kıran, "Allah bizi ondan korudu. Anlaşılsaydı, büyük bir sorunla daha karşı karşıya kalacaktık. Araştırmalarımızdan böyle bir sonuç çıktı. Tabii ki genç, çalışkan birisi ama günü gününe tutmayan bir insan. Ruh hali çok çabuk değişen bir kişilik. Galatasaray'ın şöhretleriyle uyuşmayabilirdi. Dolayısıyla iyi ki olmadı" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...