Ömür boyu hizmet

Ömür boyu hizmet

SPOR Haberleri

Cazip teklifleri elinin tersiyle iten sarı-lacivertli kalecinin en büyük hayali kulübünde teknik direktörlüğe kadar ulaşabilmek.

Her fırsatta Fenerbahçe'ye olan sevgisini dile getiren milli kaleci Volkan Demirel, jübilesinden sonra da saha içinde kalıp sarı-lacivertli renklere hizmet etmek için kendini hazırlıyor. Kariyerinin en parlak döneminde dünya devi Milan'dan gelen transfer teklifini düşünmeden reddeden, 3 Temmuz sürecinde "Fenerbahçe amatör kümeye bile düşse ayrılmam" diyecek özveriyi gösteren Volkan, son olarak BAE'den gelen 20 milyon avroluk serveti de elinin tersiyle itmişti. Milli kaleci, faal futbol hayatını bitirdikten sonra da Fenerbahçe'ye teknik direktör olmanın planlarını yapıyor.
İLK ADIM İNGİLİZCE
Fenerbahçe'yi dünya devlerinin arasına taşımak adına büyük planları olan Volkan Demirel, teknik direktörlük hayallerinin ilk adımı özel dil dersleri alarak atmış durumda. Kendisine özel bir İngilizce öğretmeni tutan milli kaleci yoğun bir şekilde ders çalışıyor. Volkan'ın pratik yaparak İngilizcesini geliştirmek için tatil tercihini de ABD'den yana kullandı. Teknik direktör olmayı kafasına koyduğunu belirten tecrübeli file bekçisi, "Ben her zaman hayallerimin peşinden koştum. Hedefimi belirledim ve bu uğurda çok çalıştım. Ufacık bir çocukken Fenerbahçe'ye kaleci olacağım demiştim. Başardım. İsteyip de yapamadığım hiçbir şey olmadı. Sıra teknik direktörlüğe geldi. Şimdiden çalışmaya, notlar almaya başladım. İnşallah bu hedefime de ulaşacağım" diyerek inancını ortaya koydu. ? M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...