Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olcan Adın imzaya çok yakın

Olcan Adın imzaya çok yakın

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın şike konusunda Hacıosmanoğlu'na destek vermesi 2 kulübü iyice yakınlaştırdı. Cimbom Olcan transferinde zafere yakın...

Galatasaray teknik direktör arayışlarının yanı sıra transfer için de girişimlerini sürdürüyor. Sarı- Kırmızılı yönetimin listesinde ilk sırada yer alan Trabzonsporlu Olcan Adın için Bordo-Mavili kulüple görüşen Başkan Ünal Aysal ve yöneticilerin çok önemli mesafeler kat ettiği ortaya çıktı.

Olcan'la Beşiktaş'ın da yakından ilgilenmesinden rahatsızlık duyan Başkan Ünal Aysal'ın Hacıosmanoğlu ile arasını iyi tutarak bu transferde avantaj sağladığı ortaya çıktı. Aysal'ın şike konusunda sürekli Trabzon lehinde yaklaşımlar sergilemesinin altında da Olcan'ı transferinin yattığı ortaya çıktı. G.Saray'ın yıldız futbolcu için 3.5 milyon Euro ile birlikte Salih Dursun'un bonservisini teklif ettiği ancak Trabzonspor'un 4.5 milyon Euro'da ısrarlı bir tavır sergilediği öğrenildi.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Olcan'ın sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması nedeniyle bu oyuncuyu satmayı kabul ettiği öğrenildi.

KULÜBE PARA KAZANDIRMAYI HEDEFLİYOR

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun Olcan'ın sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması nedeniyle bu oyuncuyu satmayı kabul ettiği ancak bunu yaparken kulübe para kazandırmayı hedeflediği öğrenildi. Olcan'ın kalması halinde tam anlamıyla randıman veremeyeceğini iyi bilen Hacıosmanoğlu'nun bu nedenle Galatasaray'ın teklifini kabul etmesi bekleniyor.

TARAFTAR İSTEMİYOR

Trabzonspor taraftarı Olcan Adın'ın takımdan ayrılmasını istemiyor. Galatasaray'a 3 yıl önce büyük yıldızlarını veren Bordo-Mavililer'de taraftarlar yeni bir yıldızın yine Galatasaray'a kaptırılmasını hiç ama hiç istemiyor. TAKVİM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...