3.Köprü bağlantı yollarında inşaat durdu

/ Kaynak: DHA
3.Köprü bağlantı yollarında inşaat durdu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Üçüncü boğaz köprüsü bağlantı yollarında çalışan işçiler ile iş makinelerinin sahipleri, paraları ödenmediği gerekçesiyle çalışmaları durdurdu.

İstanbul'a yapılan üçüncü boğaz köprüsü bağlantı yollarında çalışan işçiler ile iş makinelerinin sahipleri, paraları ödenmediği gerekçesiyle şantiye yollarını kapatarak çalışmaları durdurdu. Eski Edirne Asfaltı bölgesinden geçen üçüncü köprü bağlantı yolunda çalışan işçiler, paraları ödenmediği gerekçesiyle, iş makineleri ve kamyonlarıyla toprak yığarak, şantiye yolunu kapattı.

"ÖDEMEYİ YAPACAĞIZ"

Hafriyat işini alan taşeron firma İDB'nin yetkilisi Bayram İşbilir ise işçilere ödeme yapmadıklarını doğrulayarak, "Ödemeyi yapamadık. Çünkü mevcut önümüzde bir işimiz var. Proje, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından durduruldu. Şimdi önümüz açıldı. Dolguyu yapıp ödemelerimizi yapacağız. Yani bir projeden para gelecekti, gelmediği için de ödeme yapamadık" diye konuştu.
Öte yandan, polis ekipleri de şantiye alanına gelerek güvenlik önlemi aldı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...