Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool Suarez için FIFA'yı mahkemeye veriyor!..

/ Kaynak: DHA
Liverpool Suarez için FIFA'yı mahkemeye veriyor!..

SPOR Haberleri  / DHA

Bugunkü İngiliz gazetelerinin ortak spor manşeti Suarez... Liverpool, Luis Suarez'in aldığı ceza sonrası FIFA'yı mahkemeye vermeyi planlıyor.

Uruguaylı oyuncunun İtalya maçında Chiellini'yi ısırmasının ardından 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası alan golcü oyuncu, kendisini satmaya hazırlanan Liverpool'u da zor durumda bıraktı. Barcelona ile masaya oturacak olan İngiliz ekibi FIFA'ya başvurarak cezanın indirilmesi için çaba gösterecek. İngiltere'nin The Times Gazetesi Liverpool Kulübünün FIFA'yı mahkemeye vermeyi planladığına dikkat çekti. Liverpool'un Uruguay Futbol Federasyonu gibi FIFA'ya karşı hukuk savaşı vermeye hazırlandığını yazan The Times, Liverpool ve Uruguay forvet oyuncusunun utanç içinde dün akşam Montevideo'ya uçmak için Dünya Kupası'nı terkettiğini de yazdı. Liverpool Kulübü'nün Suarez'in cezasının dört aylık küresel bir yasağa uzatılmasına çok kızdığını belirten İngiliz gazetesi, Uruguay Futbol Federasyonu Başkanı Wilmar Valez'in ise "Sanki Uruguay Dünya Kupası'ndan atıldı, böyle bir algı var" sözlerine değindi.
Daily Mirror gazetesi ise "Toplumdan Dışarı Atılan Kişi" manşetli haberinde Suarez'in Dünya Futbolundan dört ay men cezası alırken , Uruguay Milli Takımının kaldığı otelden atıldığını vurguladı.
"BARCELONA FİYATI 20 MİLYON STERLİN AŞAĞI ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR"
"FIFA Dişlerini Göstermeye Cesaret Etti" başlığını kullanan The Daily Telegraph da ülkesine utanç içinde dönen Suarez'e FIFA'nın rekor ceza verdiğini vurguladı. The Sun gazetesi Suarez ile ilgli manşet haberinde Liverpool'lu futbolcunun peşindeki Barcelona'nın transfer ücretini Liverpool'un 20 milyon sterlin düşürmesini istediğini ileri sürdü.
Daily Star ise "Barcelona Onu Ucuza Alamayacak" manşetli haberinde Liverpool'un dört aylık ısırma yasağına rağmen Suarez'i ucuza vermeyeceğini yazdı. Barcelona'nın 80 milyon sterlinlik Suarez transferinde Alexis Sanchez'i de takas olarak vermeyi teklif etmişti. Suarez önümüzdeki sezon yasak gereği Liverpool'un 1 Kasım'a kadar olan zaman diliminde 12 maçında oynayamayacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...