Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

David Moyes, Galatasaray için İstanbul'da

David Moyes, Galatasaray için İstanbul'da

SPOR Haberleri

Galatasaray, Manchester United'dan kovulan İskoç teknik adam David Moyes'u görüşmek üzere İstanbul'a getirdi. David Moyes Kimdir?

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü David Moyes mi? Ünlü İngiliz teknik direktör David Moyes, Teknik direktör arayışlarını sürdüren nbsp;Ünal Aysal ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Everton'da geçirdiği başarılı dönemden sonra Manchester United'da umduğunu bulamayan teknik direktör David Moyes, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi. nbsp;Galatasaray'ın teknik direktörü belli oldu mu? nbsp;NTV Spor'un haberine göre; Havalimanından direkt Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın oteline geçerek 14.30-15.00 civarında görüşmeye başlayacak. Ünal Aysal'ın, Finansal Fair Play kuralları gereği David Moyes'un isteklerine göre hareket edeceği belirtildi.
David Moyes, Galatasaray için İstanbul'da
Ünal Aysal konuştu
David Moyes'in G.Saray ile görüştüğü iddiaları gündeme düşerken, konuya G.Saray Başkanı Ünal Aysal açıklık getirdi.Sarı kırmızılı kulübün başkanı David Moyes ile bir görüşme yaptıklarını doğruladı ancak henüz bir anlaşma olmadığını belirtip şunları söyledi: "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil. Biz hala Alman ekolü üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz. Ottmar Hitzfeld, Joachim Löw, Jürgen Klinsmann ile temasımız sürüyor. Dünya Kupası'nın gidişatına göre gelecek cevaplar sonrasında teknik direktör arayışımız neticelenecek. Bu konuda acele etmiyoruz. En az 15 gün daha süremiz var."

Ünal Aysal, neden Alman ekolünde ısrarcı olduğuna ise şöyle açıklık getirdi. "Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki alt yapımızın koordinasyonunu Alman ekolüne göre hazırlıyoruz. Bu yüzden Erdal Keser'de göreve başladı. Uzun süreli ve geleceğe dönük bir planlama içindeyiz. Bu yüzden Alman bir teknik adam önceliğimiz ve artık bir sisteme dayalı bir yapı kurmak amacındayız.
David Moyes, Galatasaray için İstanbul'da
David Moyes kimdir?
1998-2002 yılları arasında Preston North End'in teknik direktörlüğünü yaptı. 2002 yılında Everton'ı çalıştırmaya başladı. 2003, 2005 ve 2009 yıllarında LMA Yılın Teknik Direktörü ödülünü kazanan Moyes, 1 Temmuz 2013 tarihinde Alex Ferguson'un yerine Manchester United'ın başına geçti. Altı yıllık sözleşme imzalamasına karşın, nisan ayında buradaki görevine son verildi.

David Moyes hangi takımları çalıştırdı? David Moyes kariyeri, David Moyes'in hayatı, nbsp;David Moyes Kimdir? David Moyes kariyeri, David Moyes'in hayatı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...