İETT Ramazan'da 24 saat çalışacak! İşte İETT ek seferleri

İETT Ramazan'da 24 saat çalışacak! İşte İETT ek seferleri

GÜNDEM Haberleri

İETT Ramazan ayı boyunca hayata geçirdiği 'Ramazan hattı' uygulamasını bu yıl genişleterek devam ettirecek.

İETT Ramazan ayı boyunca hayata geçirdiği 'Ramazan hattı' uygulamasını bu yıl da devam ettirecek. 24 saat çalışacak hatlar devreye sokulurken, Ramazan ayına özel hatlar da 15 dakikalık ara ile ring seferler düzenleyecek. Ayrıca bu yıl Ramazan ayına özel etkinlik alanlarından metrobüs duraklarına da hatlar konulacak.

Ramazan ayında çalışan Eyüp-Beyazıt hattına ilaveten bu yıl Yenikapı etkinlik alanından Cevizlibağ Metrobüs İstasyonu'na ve Maltepe etkinlik alanından - Uzunçayır Metrobüs İstasyonu'na da hatlar konularak 15 dakikada bir sefer yapılacak.

Eyüp- Beyazıt Ramazan hattının güzergâhı bu yıl da değişmedi. Güzergâh Eyüp Sultan, Düğmeciler, Nişanca, Eyüp Sultan Bulvarı, Demirkapı, Şehitlik, Edirnekapı Surdışı, Edirnekapı, Acıçeşme, Karagümrük, Atikali, Yavuzselim, Balipaşa, Hasan Halife Mahallesi, İskenderpaşa, Aksaray, Ordu Caddesi, Laleli ve Beyazıt'tan oluşuyor.

24 saat çalışacak hatlar ise şöyle:

nbsp;15F Kadıköy – Üsküdar – Ortaçeşme
nbsp;40 Taksim – Sarıyer
nbsp;110 Kadıköy – Taksim
nbsp;E-10 Kadıköy – Kurtköy – Sabiha Gökçen H. Limanı,
nbsp;11ÜS Üsküdar – Sultanbeyli
nbsp;130A Kadıköy – Tuzla
nbsp;89C Başakşehir 4 – 1. Etaplar – Taksim
nbsp;25G Sarıyer-Hacıosman-Mecidiyeköy-Taksim
nbsp;34G Beylikdüzü-Söğütlüçeşme

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...