Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aykut Kocaman'dan Salih Uçan açıklaması

/ Kaynak: AA
Aykut Kocaman'dan Salih Uçan açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe'nin eski teknik patronu Aykut Kocaman, sarı-lacivertli genç futbolcu Salih Uçan'ın gündemdeki transferine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Aykut Kocaman, bugün bazı gazetelerde Salih Uçan ile ilgili kendi ağzından çıkan değerlendirmelere ilişkin açıklama yapma ihtiyacı duyduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: nbsp;"Gazetecilerin sorusu üzerine Salih Uçan ile ilgili teknik yorumlarda bulundum, ama haberlerde ön plana çıkarıldığı şekliyle Salih Uçan'ın gündemdeki transferine ilişkin herhangi bir yorum yapmadım, yapmam. Bu tamamen kulüp yönetiminin ve teknik kadronun tasarrufunda olan bir konudur. Benim karışmam, olumlu ya da olumsuz bir yorum getirmem doğru olmaz."

nbsp;Kocaman'ın açıklamasında şu ifadeler de yer aldı: nbsp;
nbsp;"Gazetecilerle yaptığımız sohbette de söylediğim gibi; Salih, oyunu yönlendirme yeteneği çok yüksek olan, oyunun defansif ve ofansif yanlarını aynı şekilde oynayabilen bir oyuncudur. Bu, günümüz futbolunda çok önemli bir özelliktir. Bu da Roma Kulübü'nün ya da diğer kulüplerin dikkatini çekmiştir. Salih aynı zamanda yüksek öz güveni ve tekniğiyle son dönemlerde ön plana çıkan ve geleceği parlak bir oyuncudur. Salih ile ilgili değerlendirmelerim bundan ibarettir. Bunun dışında 'transferinin hata olacağına' ilişkin manşetlere çıkan ifadeler, tamamen ilgili gazetelerin eklemesidir. İtibar edilmemesini rica ediyorum." (AA)

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...