Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolcuların boğazını kesen şahıs tutuklandı !

/ Kaynak: İHA
Yolcuların boğazını kesen şahıs tutuklandı !

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'da yolcu otobüsünde 3 yolcuyu boğazından bıçakla yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde Tem Otoyolu Kocalar Tesisleri yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen olayda, İstanbul'dan Şanlıurfa'ya giden yolcu otobüsünde bulunan A.K. (24) isimli şahıs, otobüste bulunan başka bir yolcu ile tartışmış ve eline aldığı bıçakla otobüste dehşet saçmıştı. Elindeki bıçağı yolculardan Abdullah B. (33), Süleyman S. (32) ve Murat K.'nın (40) boynuna saplayan A.K, Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ormanlık alanda yaşanan 2 saatlik kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalanmıştı. Gözaltına alınan A.K, ifadesinin ardından Kızılcahamam Adliyesi'ne sevk edildi. Savcı karşısına çıkan A.K., tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan A.K., Kızılcahamam Cezaevi'ne gönderildi.

A.K.'nin çıkarıldığı mahkemede pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Boğazından bıçaklanarak hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...