Stepne Moyes! Galatasaray, İskoç hocayı yedeğe aldı

Stepne Moyes! Galatasaray, İskoç hocayı yedeğe aldı

SPOR Haberleri

Cimbom, ManU'dan gönderilen Moyes'i dün İstanbul'a getirdi ve el sıkıştı. Ancak yeni hocanın kesinleşmesi için Dünya Kupası bekleniyor

Galatasaray'da teknik direktör arayışlarında dün önemli bir gelişme yaşandı. Manchester United'da başarısız bir grafik çizdikten sonra görevine son verilen David Moyes, İstanbul'a geldi ve sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal ile Les Ottomans Oteli'nde buluştu. Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu toplantısını yarıda kesen ve eski yönetici Haldun Üstünel ile görüşen Aysal, yeni teknik direktörün belirlenmesi için yardım istemişti. Üstünel'in, David Moyes ile temas sağladığı ve İskoç teknik adamı İstanbul'a davet ettiği belirtildi. Galatasaray'ın teklifini sıcak karşılayan İskoç teknik adam, sarı-kırmızılıların tüm şartlarını kabul etti.
ÖNCELİK ALMAN EKOLÜNDE
Böyle bir sürpriz bir gelişme yaşandı ancak Galatasaray'ın asıl teknik direktör hedefinde Almanlar var. Cimbom, ABD Milli Takım Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann ve Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw ile geçtiğimiz günlerde temasa geçmişti. İki ülkenin Dünya Kupası'nda yoluna devam etmesi Galatasaray'a verilecek cevapları da geciktiriyor. Löw ve Klinsmann, kupanın gidişatına göre sarı-kırmızılılarla ilgili kararını açıklayacak. Başkan Ünal Aysal, "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. Galatasaray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil. Biz Alman ekolü üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz. Joachim Löw ve Jürgen Klinsmann ile temasımız sürüyor. Kupa sonrası teknik direktör arayışımız neticelenecek" ifadelerini kullandı.
1 SAAT GÖRÜŞTÜLER
Katar'dan dönerken İstanbul'a geldiği öğrenilen dünyaca ünlü teknik adamı G.Saray İdari Menajeri Cenk Ergün karşıladı. İskoç çalıştırıcı daha sonra Başkan Ünal Aysal'ın sahip olduğu Les Ottomans Otel'e geçti. İkili burada 1 saat süren bir görüşmede bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...