Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan sert açıklama! Yara almayacağız

Trabzonspor'dan sert açıklama! Yara almayacağız

SPOR Haberleri

Bordo-mavili yönetim, Fenerbahçe'nin kendilerini UEFA'ya şikâyet etmesine tepki gösterdi

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin UEFA'ya yaptığı şikâyetin ardından soruşturma açılmasını sert şekilde eleştirdi. Bordo-mavililer, bildiride "UEFA, Disiplin Talimatının 48.maddesi G bendi gereği, şikâyetin hükümlüden gelip gelmediğine, ciddi olup olmadığına bakmaksızın inceleme başlatmak zorundadır. 17 Temmuz tarihi yaklaştıkça, hükümlünün bu normal prosedür üzerinden yaptığı şikâyet, hali hazırda kulübümüz lehine oluşan algının değişmesine yönelik bir çalışmadır" ifadelerini kullandı.
CAMBAZ VURGUSU
Yapılan açıklamada "Günümüze kadar uzanan şike davası sürecinde, gerek Türk Ceza Yargısı, gerekse sportif yargılamadan tertemiz çıkan kulübümüz, algı değiştirme cambazlarının bu çabasından da yara almadan çıkacaktır. Unutulmasın ki, hiçbir çaba şike mücadelesinden bizi vazgeçiremeyecektir" vurgusu da yapıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...