Karayollarında son durum

/ Kaynak: AA
Karayollarında son durum

YAŞAM Haberleri  / AA

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Muğla-Denizli yolunun 0-19, Konya-Karapınar-Ereğli yolunun 0-61, Kütahya-Afyonkarahisar yolunun 45-56, Konya-Karaman yolunun 0-66, Abant-Bolu yolunun 0-14, Mersin-Tarsus otoyolunun 6-10, Balıkesir-İzmir yolunun 19-22, Kahramanmaraş çevre yolunun 0-13, Sinop-Samsun yolunun 3-33, Trabzon-Gümüşhane il sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 23-24 ve 24-26 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. otoyol ve boğaz köprülerinde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemleri yapımı işi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde 1,2,3 ve 4 nolu gişeler saat 23.00'da trafiğe kapatılacak, yarın saat 12.00'da trafiğe açılacak.
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 3-20 kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...