Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nejat İşler'e öyle şeyler yazdı ki...

Nejat İşler'e öyle şeyler yazdı ki...

MAGAZİN Haberleri

Berrak Tüzünataç, son olarak kesilen parmaklarıyla gündeme gelen eski sevgilisi Nejat İşler'le ilgili duygusal bir yazı paylaştı.

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle aylarca hastanede kalan İşler için yapılan olumsuz yorumlara karşı Tüzünataç, Osmanlı dönemi devlet adamı İbrahim Edhem Dirvana'nın şu sözlerini paylaştı:


İLERİYİ GÖREN TELAŞ ETMEZ nbsp;
"Bazen deha sahipleri öyle şeyler yaparlar ki, herkes anlayamadıklarından 'O! Bitti, mahvoldu. Bundan fena şey olamaz. Aslında zeki adamdı, fakat bu hususta pek divanece hareket etti' derler. Bunlar şu vahşilere benzerler ki, yüzmek nedir bilmediklerinden kendisini denize atıp gözden kaybolan bir dalgıcı gördükleri vakit, 'O! Boğuldu, gitti' der, feryat ederler. Bilmezler ki, o adamda nasıl denizin dibine kadar gitmek iktidarı varsa, bir tekmede yüzüne çıkmak iktidarı da vardır. İleriyi gören telaş etmez." GÜNEŞ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...