Trabzonspor'un Slimani pişmanlığı!

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'un Slimani pişmanlığı!

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında 300 bin Euroya almadığı Cezayirli oyuncu İslam Slimani, Dünya Kupası'ndaki performansı ile parmak ısırttı.

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Cezayirli milli futbolcu İslam Slimani, Dünya Kupası'ndaki performansı ile büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz sezon başında 300 bin Euroya Trabzonspor'a önerilen ancak Sporting Lizbon'un transfer ettiği milli futbolcunun fiyatı 5 milyon Euroya çıktı. Trabzonspor'un prensipte anlaşma sağladığı Cezayir Milli Takımı'nın teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in bordo mavili takımda görmek istediği 26 yaşındaki forvet oyuncusunu transfer etmek isteyen yöneticiler, Sporting Lizbon'dan 5 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirime gitmesini talep etti. Ancak Cezayir ile Rusya arasında oynanan Dünya Kupası maçında takımının tek golünü atarak turu getiren Slimani için kulübü indirime yanaşmadı. Trabzonsporlu yetkililerin Slimani için Portekiz kulübüne son bir teklif daha yapacağı ifade edildi.


HAMİ MANDIRALI'YA DEVAM ET BASKISI
Trabzonspor'da takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın yeni sezonda Vahid Halilhodzic'in yardımcılığını yapması için yoğun baskı gördüğü öğrenildi. Bu baskılar karşısında ve yönetimin de talebi doğrultusunda Vahid Halilhodzic ile bir görüşme yapması beklenen Hami Mandıralı'nın, 1'inci yardımcılık teklifini kabul edebileceği ifade edildi.


JANKO İLE ANLAŞILDI nbsp;
Trabzonspor'un, "Kendine takım bul" dediği Avusturyalı futbolcu Marc Janko takımdan gitmemekte ısrar edince yönetim sözleşmesini feshetmek için oyuncunun menajeri ile görüşmelere başladı. Futbolcunun da bu konuda geri adım atması üzerine yapılan görüşmelerde Trabzonspor, futbolcudan alacaklarını bırakmasını talep etti. Sözleşmesinin feshi için uygun bir ücret talep eden Janko ile anlaşma sağlandığın ve sözleşme fesih anlaşmasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklanacağı belirtildi. nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...