Hakim tek celsede boşadı

Hakim tek celsede boşadı

YAŞAM Haberleri

Selçuk Üniversitesi'nde cinayetle sonuçlanan aşk üçgeninde bir boşanma daha. Sekreter Asuman S.'nin ardından dekan Handan Gülce de eşinden boşandı.

Konya Selçuk Üniversitesi'nde yaşanan yasak aşk cinayetinin kilit ismi Asuman S.'nin boşanmasının ardından cinayet zanlısı olarak tutuklanan Prof. Dr. Ahmet Gülce ile dekan eşi Handan Gülce'nin de evliliği mahkeme aracılığıyla sonlandırıldı.
Selçuk Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i boğazını keserek öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce'nin, aynı fakültede görevli dekan eşi Handan Gülce 10 gün önce 'ihanet ve aldatma' başlıklı boşanma davası açmıştı. Avukatı aracılığıyla Konya Aile Mahkemesi'ne 'anlaşmalı' açılan boşanma davasında Handan Gülce, eşiyle 29 yıldır evli olduklarını, iki çocuklarının olduğunu ancak eşinin kendisini aldatarak cinayete sebep olduğunu ileri sürerek, bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını belirtti.
Tutuklu Prof. Dr. Ahmet Gülce, eşinin açtığı boşanma davasına avukatı aracılığıyla boşanmayı kabul ettiğini belirten dilekçe gönderdi. Konya Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Handan Gülce avukatıyla gelirken, Ahmet Gülce cezaevinden elleri kelepçeli olarak getirildi. Duruşmada gözyaşlarını tutamayan Ahmet Gülce'nin bitkin olduğu gözlendi. Duruşmada bir araya gelen Gülce çifti, mahkeme hakimine boşanmak istediklerini tekrarladı. Mahkeme hakimi, Handan Gülce'ye 300 bin lira manevi tazminat ve iki çocuğuna da biner lira aylık nafaka verdi. Ardından da çiftin boşanmalarına hükmetti. nbsp;
SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...