Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yok böyle bir sazan!

/ Kaynak: İHA
Yok böyle bir sazan!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Akdeğirmen Baraj gölünde oltalarına takılan yaklaşık 1 metre 35 santim uzunluğunda, 41 kilogram ağırlığındaki sazan balığı, görenleri hayrete düşürdü.

Kamil E., bir genç geçtiğimiz günlerde 4 kişilik arkadaş gurubu ile Akdeğirmen Baraj gölüne balık tutmaya gittiler. Oltalarını baraj gölüne sallayan balıkçılar bir süre beklediler. Daha sonra Kamil E.'nin arkadaşlarından birisi oltasına büyük bir şey takıldığını ve diğerler arkadaşlarından oltasını çekmesi için yardım istedi. Oltayı gölden çekmeye başlayan balıkçılar oltaya takılan ve neredeyse bir insan boyunda olan sazan balığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Balığı kıyayı çeken balıkçılar önce arkadaşlarını tebrik ederken, daha sonra 1 metre 32 santim uzunluğunda uzunluğun da, 41 kilogram ağırlığındaki balığı kucaklayan gurup üyeleri tek tek hatıra fotoğrafı çektirler. Neredeyse bir insan boyunda olan balık fotoğrafı sosyal medyada geniş yankı bulurken, balığı görenlerin şaşkınlıklarının yazdıkları yorumlara yansıdığı da gözlendi.


Yok böyle bir sazan!



AFYONKARAHİSAR

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...