Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denize giren 2 genç boğuldu, 1'i kayıp

/ Kaynak: AA
Denize giren 2 genç boğuldu, 1'i kayıp

YAŞAM Haberleri  / AA

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde, serinlemek için denize giren 3 arkadaştan ikisi boğuldu, 1'i kayıp...

Cuma günü beldeye günübirlik tatile giden Levent Kurtuluş (29), Muhammed Kutun (22) ve Halil İbrahim Atilla (24) serinlemek için Kazlimanı mevkisinde denize girdi. Bir süre sonra dalgalara kapılan Kurtuluş, Kutun ve Atilla gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Kıyıköy Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
Ekipler yaptıkları aramalarda, Kurtuluş ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin cesedini buldu. Cenazeler, Vize Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
KAYIP GENCE HENÜZ ULAŞILAMADI
İki gencin cenazesi ailelere teslim edilirken denizde kaybolan Kutun'u cesedine henüz ulaşılamadığı ifade edildi.
Kıyıköy sahilinde oğullarının akibetini merak eden Kutun'un ailesi yetkililerin herhangi bir arama faaliyeti yürütmemesine tepki gösterdi. Kayıp gencin ailesi çaresizlik içinde sahilde oturarak denizin oğullarını geri vermesini bekliyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...