Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hüseyin Avni Paşa köşkü küle döndü

/ Kaynak: DHA
Hüseyin Avni Paşa köşkü küle döndü

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul'da Üsküdar'daki Hüseyin Avni Paşa Köşkü çıkan yangında tamamen kül oldu. Alevler koru içindeki ağaçlara da sıçradı.

Köşkü tamamen söndürmek için havadan helikopterle de müdahale edildi. İstanbul'da Üsküdar'daki Hüseyin Avni Paşa Köşkü çıkan yangında tamamen kül oldu. Doğan Haber Ajansı'na göre Sultantepe Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda bulunan Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre çatıda başlayan yangın ahşap köşkte hızla yayıldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen köşk kısa sürede küle oldu. Alevler koru içindeki ağaçlara da sıçradı. Köşkü tamamen söndürmek için havadan helikopterle de müdahale edildi. Söz konusu köşkü 2009 yılında işadamı Mehmet Cengiz Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan satın almıştı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...