Boğaz trafiğinde iftar açtılar

/ Kaynak: İHA
Boğaz trafiğinde iftar açtılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ramazan ayının ilk iftarına yetişemeyen ve Boğaziçi Köprüsü üzerinde trafiğe takılan sürücülerin imdadına İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetişti.

Ramazan ayının ilk iftarına yetişemeyen ve Boğaziçi Köprüsü üzerinde trafiğe takılan sürücülerin imdadına İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetişti. Sürücüler, belediye ekiplerinin dağıttığı kumanyalarla iftar açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu sene de trafikte kalan sürücüleri unutmadı. Çeşitli sebeplerden dolayı iftara yetişemeyen ve trafik nedeniyle evlerine ulaşamayan vatandaşlar için ekip kuran İBB, sürücülere kumanya dağıttı. Uygulamadan memnun kalan sürücüler, yetkililere teşekkür etti.

Boğaziçi Köprüsü'nün gişelerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Mobil Büfe, araç sürücüleri ile metrobüs yolcularına sandviç ve meye suyu dağıttı. Vatandaşlar, ikramdan ve uygulamadan memnun kaldıklarını dile getirdiler.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...