Bayrağa uzandı kurşunu yedi

Bayrağa uzandı kurşunu yedi

GÜNDEM Haberleri

Lice'ye özenip İstanbul'da bayrak indirmeye çalışan provokatörü polis bacağından vurdu!.

Geçen ay Diyarbakır'da 2. Hava Taktik Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının bir provokatör tarafından gönderden indirilmesi ve askerin herhangi bir müdahalede bulunmaması çok eleştirilmişti. Hatta Başbakan Erdoğan, "O bayrağı indireni her halükarda indirip gereğini yapacaksın. Yapmıyorsan sorumlusun" demişti. Dün İstanbul Gaziosmanpaşa'da benzer bir provokasyon yaşandı. Ali O. isimli şahıs, önce özel bir hastanenin önündeki Türk bayrağını indirdi, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki bayrakları hedef aldı. Bir bayrağı indiren diğeri için de direğe tırmanan şahıs, terör örgütü lehine sloganlar attı. Elindeki bıçakla polisi tehdit eden Ali O., silahla bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

BAHÇELİ TWEET ATTI: Bu hadise keyfimizi kaçırdı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Gaziosmanpaşa'daki bayrak indirme olayıyla ilgili Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Ramazan ayı ile müşerref olduğumuz bu ilk günde; bu defa da İstanbul'da bayrak indirme teşebbüsünde bulunan bir hain keyfimizi kaçırdı. Bayrağımızı indirmek isteyen bayraksız ve vatansız şahıs hak ettiğini kısmen buldu. Bağımsız ve onurlu bir ülkede bayrak tehdit altında olamaz."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...