Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da yeni Ribery vakası! Hajro'dan ikinci gol

Galatasaray'da yeni Ribery vakası! Hajro'dan ikinci gol

SPOR Haberleri

Parasını almadığı gerekçesiyle Galatasaray'ı FIFA'ya şikâyet eden ve 4.6 milyon avro tazminat isteyen Hajrovic, resmen boşa çıktı

Galatasaray'ı parasını alamadığı için FIFA'ya şikâyet eden İzet Hajrovic'e geçici lisans çıktı. Cimbom ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Boşnak oyuncunun sarı-kırmızılı kulüpten ayrılması da böylece kesinlik kazandı. Werder Bremen ile görüştüğü bilinen Hajrovic'in, FIFA'nın bu kararından sonra Alman kulübüne yakın bir zamanda imza atması bekleniyor. Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında Grasshoppers'tan 3.7 milyon avroya transfer ettiği Boşnak futbolcu ayrıca sözleşmesindeki gelecek 4 yılda alması gereken 4.6 milyon avroluk parayı da talep ediyor. Orta saha oyuncusunun bu isteğinin FIFA tarafından reddedilmesi bekleniyor ancak bu konunun da uzun bir hukuk sürecinde gerçekleşeceği muhakkak görülüyor.
BÜYÜK İŞ YAPMIŞ OLURUZ
Bu arada Werder Bremen Sportif Direktörü Thomas Eichin, Aaron Hunt'ın ayrılığının ardından yerine bir isim aradıklarını ve Hajrovic'in de adaylar arasında olduğunu söyledi. Eichin, "Ofansif gücü çok yüksek olan bir oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz ve bu oyuncunun da iki pozisyonda birden oynayabilmesi bizim için önemli. Bunun için bir süredir çalışıyoruz ve istediğimiz ismi de artık çoğunuz biliyor" diye konuştu. Alman ekibinin golcü oyuncusu Nils Petersen de Hajrovic'i överken, "Böyle bir ismi kadromuza katarsak büyük iş yapmış oluruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...