Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail'den Gazze Şeridi'nde 8 noktaya hava saldırısı

/ Kaynak: AA
İsrail'den Gazze Şeridi'nde 8 noktaya hava saldırısı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nde 8 noktaya düzenlediği hava saldırısında 1 kişi yaralandı.

AA muhabirinin görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre, İsrail savaş uçakları, Gazze'nin güney kesimindeki Ez-Zeytun bölgesindeki ekili ve boş arazileri bombaladı. Hava saldırısında yaralanan 1 Filistinli hastaneye kaldırıldı.Saldırılarda Gazze'nin güneyinde Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayı'na ait üç askeri karargah hedef alındı. Bu bölgede çevredeki ev ve işyerleri de hasar gördü.Görgü tanıkları, İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta, İslami Cihad Hareketi'nin silahlı kanadı Kudüs Tugayı'na ait askeri bir sahaya ve Refah kentindeki "Tal el-Sultan" bölgesinde faaliyette olan bir beton santraline de saldırı düzenlediğini bildirdi. Saldırıda santralin kullanılamaz hale geldiği kaydedildi.
İsrail ordusu tarafından, Gazze'den İsrail'in güneyine 2 roket atıldığını, bunlardan birinin "Demir Kubbe" füze savunma sistemi tarafından imha edildiği belirtilmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...